Kalas med överraskning

I helgen så var jag hos min mamma och firade mina småsyskon. Den äldsta fyllde 4 år och vi ordnade kalas. Vi lekte några lekar fikade och åt tårta. När vi skärde tårtan så kom överraskningen, Hans Solo. En shetlandsponny. Det blev genast kö att få rida och födelsedagsbarnet fick såklart rida först. Och ni vet hur barn är, inget tålamod alls… Jag fick såklart också rida. Sedan blev det typ inget mer förutom lite godispåsar och sedan åka hem.
Kommer att uppdatera på Torsdagar och ibland på helger. För bloggen handlar mest om vad som händer på ridningen eftersom jag rider en buse till häst.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>